Actuado Blog

Vse, kar morate vedeti o vhodnem marketingu in tehnoloških trendih.

Podpora podjetjem v času epidemije koronavirusa

This post is also available in English

V času velike preizkušnje našega vsakdanjika smo. To velja tako za naša zasebna življenja kot tudi za podjetja in organizacije, ki se soočajo z enim največjih izzivov našega časa. Če imajo te negotove razmere pozitivno plat, je to gotovo krepitev skupnosti in medsebojne pomoči, kar bo marsikomu pomagalo prebroditi najtežje trenutke.

Postali smo prvi HubSpot Platinum Solutions Partner v Sloveniji

This post is also available in English

V Actuadu smo uradni partner HubSpota že peto leto. Z novim napredovanjem iz HubSpot Gold Certified Partner v HubSpot Platinum Solutions Partner pa smo pridobili dostop do še večjega nabora HubSpotovih orodij, znanja in podpore njihovih strokovnjakov.

Dobre prakse email marketinga

This post is also available in English

Čeprav so ji nekateri že desetletje nazaj odštevali dneve, e-pošta še zdaleč ni mrtva in tudi v 2020 ostaja eno ključnih marketinških orodij. V raziskavi 2020 B2B Marketing Mix Report je bil e-poštni marketing najpogosteje uporabljena marketinška taktika; uporablja jo kar 84 % vprašanih. Ker se v zadnjem času tudi mi pogosto srečujemo z vprašanji na temo učinkovitosti e-poštnih kampanj, smo prvi letošnji webinar posvetili email marketingu. Toplo vabljeni k ...