Postali smo prvi HubSpot Platinum Solutions Partner v Sloveniji

 

This post is also available in English

V Actuadu smo uradni partner HubSpota že peto leto. Z novim napredovanjem iz HubSpot Gold Certified Partner v HubSpot Platinum Solutions Partner pa smo pridobili dostop do še večjega nabora HubSpotovih orodij, znanja in podpore njihovih strokovnjakov.platinum-horizontal-color

HubSpot je s svojim prenovljenim programom Solutions Partner dodatno obogatil omrežje strokovnjakov, ki nudimo storitve marketinga, prodaje, podpore kupcem, uvajanja CRM in izdelave spletnih mest. Gre za skupnost, v kateri verjamemo, da je podpora strankam ključnega pomena za rast podjetij, sodelovanje pa nam omogoča dostop do širšega izbora naprednejših rešitev za celovito uporabniško izkušnjo.

Naziv HubSpot Platinum Solutions Partner, ki je za nas posebej dragocen, smo pridobili z najvišjim nivojem storitev inbound (vhodnega) marketinga in rezultati, ki so jih te prinesle našim naročnikom. S strateškim pristopom jim pomagamo pritegniti, prepričati in navdušiti kupce, s tem pa njihovim podjetjem omogočiti rast.

HubSpot je vodilna platforma za rast podjetij, ki jo uporabljajo oddelki marketinga, prodaje in podpore v več kot 68.000 podjetjih v več kot 100 državah. Poleg marketinške avtomatizacije ima platforma še vrsto drugih orodij za izboljšanje produktivnosti in čeprav lahko vsak del deluje samostojno, se vrednost veča z integracijo.

Jasna Suhadolc

Jasna je direktorica agencije Actuado in izkušena strokovnjakinja s področja digitalnega komuniciranja z več kot 20-letnimi izkušnjami. Sodeluje z domačimi in tujimi naročniki pri strategijah inbound marketinga in prodaje ter svetuje, izobražuje in predava. Obožuje marketing in nove tehnologije, predvsem pa je velika ljubiteljica predlog in seznamov za preverjanje. V zadnjem času se veliko posveča vrednosti, ki jih imajo za naročnike chatboti, webinarji in umetna inteligenca (AI). Jasna je avtorica knjige Nove priložnosti e-komuniciranja in pogosta predavateljica na različnih strokovnih konferencah. Je tudi pogosta žirantka pri podelitvi nagrad Effie in IABC Gold Quill, trenutno pa je tudi članica upravnega odbora IABC EMENA.