Actuado Blog

Vse, kar morate vedeti o vhodnem marketingu in tehnoloških trendih.

ABM – Account-based marketing v B2B podjetjih

This post is also available in English

Za account-based marketing ste verjetno že slišali, gre za strategijo, ki ni nova, v zadnjih letih pa je postala popularna (tudi) zaradi novih tehnologij in pristopov, ki jih ta omogoča. Pri Actuadu smo nedavno izvedli webinar, na katerem je Jasna Suhadolc podrobneje predstavila, kaj točno account-based marketing je, komu je namenjen in kako se ga lotiti.

INBOUND 2020: Drzni nasveti za email marketing v izrednih razmerah

HubSpotova konferenca INBOUND, ki se običajno vsako leto konec poletja odvija v Bostonu, je bila letos zaradi izrednih razmer prestavljena na tisoče zaslonov po vsem svetu. To je bila odlična priložnost, da se je končno udeležimo tudi tiste iz Actuado ekipe, ki se bojimo letenja (da, govorim o sebi), nič pa ni škodilo, da smo jo skupaj spremljale med griči in krožniki Goriških Brd.

Mislite, da pogovorni boti v B2B okolju ne delujejo? Premislite še enkrat!

This post is also available in English

Pri Actuadu nadaljujemo z mesečnimi webinarji, ki so se v času ukrepov omejevanja socialnih stikov izkazali za dragocen in nepogrešljiv način izobraževanja. Pred nekaj tedni smo imeli na virtualnem obisku gosta iz podjetja Drift, ki je ustvarilo vodilno platformo za pogovorni marketing. Seamusu McGrathu, ki je pri Driftu Senior Partner Sales Manager, nas je uspelo dokončno prepričati, da je pogovorni marketing danes eno ključnih orodij tudi za B2B podjetja ...

Primerjava Mailchimpovih in HubSpotovih brezplačnih funkcij

This blog post is also available in English

Po raziskavah Chiefmarchtecha je orodij, ki se danes uporabljajo v marketingu, okrog 7000, ena izmed večjih težav marketingašev pa leži v izbiri pravega orodja po ugodni ceni. Obstaja veliko brezplačnih orodij, s katerimi lahko učinkovito in optimizirano delujemo (Jasna Suhadolc jih je nekaj predstavila tudi na delavnici Društva za marketing Slovenije).