Postali smo HubSpot Silver Certified Agency Partner

Prejšnji teden smo se v Virtui PR zelo razveselili HubSpotovega obvestila, da smo pridobili še srebrni status in tako postali edina slovenska agencija z nazivom Silver Certified Agency Partner. Ta je HubSpotovim partnerskim agencijam dodeljen glede na promet, zadovoljstvo naročnikov ter aktivnosti, ki jih izvajajo agencija in njeni naročniki. Obenem vsak dodeljen status dokazuje tudi izkušenost in uspeh pri izvajanju kampanj vhodnega (inbound) marketinga.

VirtuaPR-Hubspot-silver-certified-agency-partner-2017.jpeg

Del ekipe praznuje, obiskala pa nas je še najmlajša Virtualka :)

Vhodni (inbound) marketing je v zadnjih nekaj letih povsem spremenil način, kako podjetja tržijo svoje izdelke in storitve. Ne glede na to, ali nagovarjajo podjetja ali končne kupce, so se namesto k sebi začela obračati k svojim strankam ter jih postavila v središče svojega delovanja. Začela so razlagati, kako jim lahko s svojimi izdelki ali storitvami rešijo njihove težave in kaj so koristi, ki jih kupci s tem pridobijo. To obenem pomeni tudi drugačen način prodaje ter tesnejše povezovanje marketinških ter prodajnih oddelkov, pa tudi večji poudarek na grajenju dolgoročnih odnosov s kupci, tudi po nakupu, in s tem večjo skrb za stranke. HubSpot ponuja orodja za vse te procese – z orodjem za marketinško avtomatizacijo s poudarkom na analitiki lahko podjetja izvajajo vhodni marketing, s HubSpotovim CRM-sistemom pa uredijo svoje prodajne procese in jih brez težav povežejo z marketinškimi. Seveda se HubSpot povezuje tudi z drugimi CRM-sistemi, kot je denimo Salesforce.

Orodje HubSpot ima odlične ocene na neodvisnem portalu G2 Crowd. Da bo izbira lažja, si lahko o izbiri pravih marketinških orodij preberete tudi v Zapisih Društva za marketing Slovenije.

Prepričani smo, da je vhodni (inbound) marketing v kombinaciji s primernimi prodajnimi procesi ter poudarjeno skrbjo za stranke prihodnost marketinga in da bodo kupci v prihodnje takšno komunikacijo ne samo želeli, pač pa zahtevali. Podjetja se morajo na to odzvati čim prej ter prilagoditi svoje marketinško-prodajne procese. Želite pri tem pomoč?

Jasna Suhadolc

Jasna is the founder of Actuado and an experienced digital marketing professional with over 2 decades of experience. She works with international clients on inbound marketing and sales strategies, and provides consulting, training and speaking. She is passionate about marketing & new technologies and her love for templates and checklists is unparalleled. Lately she focuses on chatbots, webinars and AI to bring value to clients. She is also an author of the book New opportunities of e-communication (in Slovenian), a sought-after speaker at conferences and a frequent jury member at awards such as Effie Awards and IABC Gold Quill. She is currently appointed to the Management Board of the IABC EMENA.